Hlavní obsah
Článek

Jsou půvabné, navíc ale i talentované, a to je smrtelná kombinace! Dvojice čarokrásných houslistek z Femme2Fatale se vydala do rovníkové Afriky, kde svými improvizovanými koncerty na pláži tamní domorodé obyvatelstvo převážně mužského pohlaví naprosto pobláznila. A nejen svou hrou, ale i poloprůhlednými černými róbami, které mnohé naznačují, ale neprozradí víc, než se na slušnou ženu sluší. Podívejte se do fotogalerie na snímky obou šikovných sexbomb, jak při pobytu na žhavém kontinentu vypadaly!

Eva Slaná a Lucie Klasek, které se proslavily svou hrou už po celém světě, a mají za sebou také semifinálovou zkušenost s první řadou soutěže Česko Slovensko má talent, koncertovaly v rovníkové Africe jako jedni z prvních českých interpretů. Po úspěšných vystoupeních na Mauriciu, Floridě, či v Dubaji, Tunisu nebo v mnoha evropských metropolích, se vydaly do Zanzibaru, kde měly domluvený koncert v novém tamním stánku kultury.

Nejen tam, ale i na pláži u moře v rafinovaných róbách naprosto strhly místní domorodé muslimské obyvatelstvo. „Byli fascinovaní, moc se jim naše produkce líbila. Zvlášť pánům, ale u nich není jisté, jestli je nejvíc zaujala právě ta hra na housle,“ směje se Eva Slaná.

Vzhledem k problémům afrických aerolinek se spolehlivostí došlo i na neplánovaný koncert na letišti. „Kvůli zpoždění letadla o dvanáct hodin jsme strávily noc na letišti. Čas jsme krátily sobě, cestujícím i posádkám hraním. Odměnili nás hlasitým potleskem a úsměvy,“ potěšilo dvojici, která chystá nový projekt EvoLucy, jenž má duo posunout zase dál díky spolupráci s předními producenty a dýdžeji z Česka i ze zahraničí.

Související témata:
Domorodci

Reklama

Další články

Načítám