Hlavní obsah
Článek

Ona je krásná a miluje módu. On je úspěšný fotbalista, který miluje módu snad ještě víc než ona. Právě z těchto důvodů jsou manželé Klára Medková a Radek Kováč často přirovnáváni k Victorii (50) a Davidu Beckhamovým (48).

Na rozdíl od svých britských kolegů ale Medková a Kováč společnost příliš nevyhledávají a před objektivem fotoaparátu se objevují ještě méně často. Za mnoho let vztahu spolu modelka a fotbalista nafotili jen jednu kampaň na české legendární trenky a italskou značku džínů. Teď se stali nově tvářemi multibrandového butiku se šperky.

„Radek tyhle věci moc nemusí. Má svůj fotbal, ale jednalo se o focení pro našeho společného kamaráda, tak jsme na to kývli," řekla Super.cz Klára.

Manželé žili v posledních letech, dá se říct, odděleně. Neboť Kováč hrál za zahraniční fotbalové kluby. Teď se Klára a její dva synové Radek (4) a David (2) radují, že mají tátu doma. Fotbalista už půl roku kope za Slovan Liberec. „Manžel už je zase v tréninkovém rytmu a jezdí po soustředěních," říká Medková.

Reklama

Další články

Načítám