Hlavní obsah
Článek

Režiséru Zdeňku Troškovi (70) se povedl husarský kousek, když se mu do letní komedie Babovřesky 2 podařilo angažovat hned pětici veleúspěšných českých hokejistů. Tři z nich patří k hvězdám zámořské NHL, dva hrají v Evropě. Vysportovaní mladíci nám prozradili, kde si na ně mají počíhat fanynky a který z nich je největší holkař!

Zatímco v prvním díle Babovřesk, které v kinech vidělo přes 750 tisíc diváků, se „hokejky“ ukáží jen na chvíli, v dvojce už hrají mnohem důležitější roli. „Máme osm natáčecích dní,“ řekli nám hoši, kteří za hranicemi všedních dní napravují svým hokejovým umem reputaci České republiky.

S tím, že odložili hole a pustili se do filmování, se hokejisté v kabinách nechlubili. „Podle mě to asi nevědí. Ale trošku záviděj,“ směje se brankář Ondřej Pavelec. Je jasné, že v severní Americe téma Babovřesk příliš nefrčí. Jakub Kovář si zase myslí, že nejvíc film pohaní ti, kteří sami nabídku do něj nedostali.

Pánové si natáčení užívají, jsou pyšní, že je Zdeněk Troška oslovil. Jeho filmy mají rádi a ani se tím netají. Prý si před kamerou zpříjemní léto. A kdo ví, jestli opravdu jen před ní.

„Jestli nás fanynky chtějí potkat, ať stojí před barákem Jirky. Já jsem stydlivej,“ řekl nám Radek Smoleňák, jenže tím absolutně rozesmál parťáka Jirku Tlustého.

„Ty a stydlivej? To jsme tu jiný. Ale Radek, to je náš předjezdec. Je to ledoborec. On to vždycky rozjede a my se vezeme za ním,“ práskl Tlustý.

Reklama

Další články

Načítám