Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývaly doby, kdy se o něm šuškalo, jak to má vlastně se svou sexuální orientací. Davidu Gránskému nepřidalo moc ani to, že si homosexuála zahrál v muzikálu Naháči. Jenže všechny tyto spekulace jsou rázem bezpředmětné. Hvězda seriálu Gympl s (r)učením omezeným po letech utajování představila svou nádhernou přítelkyni Nikolku. Ta si na dotočnou Kameňáku 4 vzala šaty, které přítomné pány nutily směrovat zraky jen na jedno jediné konkrétní místo – do jejího výstřihu!

„S přítelkyní Niky spolužijeme už čtyři roky. Utajoval jsem to kvůli tomu, aby fanynky nebyly zklamané,“ přiznal léta hry na schovávanou David. Dvojice se poznala v šesté třídě na základní škole.

„Tehdy ještě nebyl známý. Jen mezi námi jako raubíř. Okouzlil mě vším, tím, jak mě poléval vodou, jak si ze mě střílel,“ směje se půvabná a milá slečna Gránského Nikolka. Herec je prý v tomto vztahu navýsost spokojený.

„Je nádherná a hrozně hodná. Toleruje to, co dělám a to je pro mě důležité,“ svěřil se čerstvý úspěšný absolvent maturity, kterého jsme s partnerkou potkali na dotočné filmu Kameňák 4.

„Hraju tam opět machýrka, Speeďáka. Hodného prince si už asi nezahraju. Negativní role jsou ale fajn. Baví mě. Našel jsem si na nich to své a doufám, že mi to diváci věří, zároveň ale věří, že jako David jsem v jádru hodnej kluk,“ dodal Gránský.

Reklama

Další články

Načítám