Hlavní obsah
Článek

Tak moc si snažila dávat pozor, ale zase se jí to nepovedlo! Dominika Mesarošová (38) buď ohromuje svým obřím dekoltem, nebo poslední dobou i tím, že jí sem tam vykouknou kalhotky, když je tedy zrovna náhodou má na sobě. Jednou ukázala růžové, jindy černé, tentokrát, snad aby nás neunudila k smrti, představila světu své běloskvoucí spodní prádlo. Chtěli byste vidět víc?

Dominika se zúčastnila módní přehlídky u příležitosti křtu kalendáře Renaty Abtové Stašov 2013, v němž dominují Kateřina Šlégrová s Petrem Vojnarem a jehož výtěžek půjde na charitativní účely, konkrétně na nadační fond olympijské vítězky, tenistky Andrey Hlaváčkové. A i když měla na sobě velmi těsné šaty, obepínající každý záhyb kůže, přesto se jí při posedu podařilo špatně uschovat svůj klín. A hned bylo tajemství na světě.

„Já bych radši chtěla, aby se pořád neřešily takové věci,“ durdila se, když se dozvěděla, že se jí nepodařilo zakrýt, co si přála. Dominika měla nedávno křest svého kalendáře, v němž se ukazuje víc odhalená, než zahalená, a proto by dnes byla asi spíš už za trochu cudnější…

Reklama

Další články

Načítám