Hlavní obsah
Článek

Skandalistka Courtney Love (59) si nedá pokoj. Na festivalu v Cannes ukázala nevhodný výstřih a teď se dokonce zaměřila na provokování fotografů.

Paparazzi zastihli rebelku na letišti v New Yorku. Když je Courtney spatřila, neváhala vypláznout jazyk a svými gesty dávala jasně najevo, co si o nich myslí. Po chvíli si nasadila černé brýle, které už ale nestačily napravit hereččino chování, uložené na paměťových kartách fotografů.

Slavná hudební vdova by si ve svém věku měla na podobné výlevy a přešlapy dávat pozor. Courtney totiž křísí svou rockovou kapelu a dokonce rozjíždí nový byznys. V dubnu zahájila provoz obchodu Courtney Love Couture na eBayi. Sběratelka nevšedního oblečení tam bude prodávat své zajímavé modely. Love tak přijde na účet určitě nemalá částka, neboť fanoušků vintage modelů je na světě opravdu mnoho.

Love si také založila blog s názvem What Courtney Wore Today. Denně jej zásobuje svými fotkami. Tisku se svěřila, že svůj blog pojímá jako kampaň proti svým nehezkým fotografiím, které po internetu kolují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám