Hlavní obsah
Článek

Moc dobře víme, že Jiří Pomeje (†54) je velký divadelník a teatrální gesta vytahuje z rukávu na počkání jak kouzelník králíky z klobouku. Ale to, čeho jsme byli svědky na dotočné Kameňáku 4, pokračování slavné filmové trilogie, to vážně hrané nebylo. Snad vedro, které ten den panovalo, snad pár panáků a uražená ješitnost zapříčinily, že se před naší kamerou bez legrácek na život a na smrt pohádal s kolegou producentem a hlavně svým dlouholetým podporovatelem Pavlem Páskem. Podívejte se na exkluzivní video!

Ke všemu došlo ve chvíli, kdy se Pásek kamarádům před nabručeným Pomejem chlubil, jak nechal Jiřího setřít v jednom článku, v němž se psalo, že chodil na plac nepřipravený. V tu ránu herec vybuchl a prohlásil. „Okamžitě s tebou končím, nenechám si už s**t na hlavu,“ zuřil. Chvíli ho utěšovala těhotná manželka Andrea, pak ale vyhledal naši kameru a veřejně vyjevil svůj vztek na Páska.

„Opravdu jsem s ním skončil. Tentokrát to myslím smrtelně vážně. Poskytl bulváru nepravdivé informace. Je to nesmysl. Ubližuje mi čtrnáct let, tohle je náš poslední film,“ brunátněl Jiří, zatímco Pásek měl ze všeho velkou bžundu.

Asi už je muž, který Pomejeho dlouhá léta sponzoroval, na občasné hercovy výlevy zvyklý. „Šílenec ukřivděnej. Žádnej vděk tam není. Budeme si říkat, že je to z toho vedra. Třeba se z toho vychrápe. Vždycky je ale lepší se dělit dvěma než třemi. Sbohem, pápá,“ krčil rameny producent Kameňáku 4, který se v podobných emociálních výlevech kamarádů evidentně vyžívá.

Reklama

Další články

Načítám