Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rozvádějící se manželka hokejisty Jiřího Šlégra (52) Kateřina Šlégrová už dávno hodila za hlavu myšlenku, že by se se svým mužem mohla dát znovu dohromady. Žije svým vlastním životem a na křtu charitativního kalendáře, v němž je hned několik jejích sexy snímků, se objevila po boku muže, ke kterému se chovala jako k milenci? Víme, o koho jde!

Pohledný sedmadvacetiletý mladík by mohl být opravdu dokonalou partií! Jmenuje se Michal Suchomel a věnuje se produkci akcí. Před čtyřmi roky dokonce figuroval v pánské soutěži krásy Muž roku. A i když se Šlégrová zapřísahá, že s ním skutečně nic nemá, zdálo se, že ti dva k sobě mají víc než blízko.

„Michal je pouze kamarád. Chystáme spolu nějaký projekt, proto jsme se potkali i tady,“ tvrdila nám Kateřina na křtu kalendáře Stašov charitativní společnosti Gaan CZ. Šlégrová ale evidentně celá rozkvetla a rozhodně to nebude jen tak. To ostatně potvrzuje i ona sama. „Michal to není, ale je pravda, že jsem po dlouhé době šťastná,“ přiznala nám neochotně.

Na párty v restauraci Soho se objevila s dcerou Jessicou, která tu spolu s dcerou producentky Renaty Abtové Magdalenkou oslavila s předstihem čtrnácté narozeniny. „Holky nosily při dražbě naše obrazy s reprodukcemi z kalendáře, můj se vydražil za deset tisíc korun, Renaty za dvacet tisíc korun, celkem vynesly čtyři obrazy padesát tisíc,“ dodala Šlégrová.

Výtěžek z prodeje kalendáře jde na charitativní účely, konkrétně na nadační fond olympijské vítězky, tenistky Andrey Hlaváčkové.

Reklama

Další články

Načítám