Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To, o čem se už od smrti herečky Jiřiny Jiráskové (†81) neustále spekuluje, přeci jen může být nakonec pravda. Ohledně případné sebevraždy umělkyně, která před svým skonem trpěla velkými bolestmi a o případném dobrovolném odchodu ze světa prý sama přemýšlela, stále kolují otazníky. Olej do ohně nyní přilil údajný policejní zdroj, který tvrdí, že si na onen svět paní Jiřinka pomohla léky!

Může jít o pomluvu, ale každopádně tvrdí se, že Jirásková svůj slib měla údajně splnit. „Našli tam léky, bylo evidentní, co se stalo... Ona odešla dobrovolně, ale nebyl důvod předhodit to hyenám, byť těm to bylo jasné podle toho, kdy jsme ji předali pohřební službě,“ tvrdí údajný zdroj serveru Extra.cz, který dále doplnil, že se prý jednalo o gesto vůči pozůstalým a jako oficiální verze se do úmrtního listu napsalo smrt bez cizího zavinění.

Kdo zná policejní praxi, je mu jasné, že ohledávání těla osmdesátileté paní by v případě zesnutí stářím či nemocí netrvalo čtyři hodiny. Údajně nejde o jediný případ, kdy takto policie měla vyjít pozůstalým vstříc.

Pokud by šlo o pravdu a vyšla by na povrch, přítomní policisté by měli hrozný malér. I proto prý nebyla nařízena pitva, neboť by se na údajnou manipulaci s fakty mohlo přijít. Buď jak buď, na velikosti to Jiřině Jiráskové nijak neubírá, naopak…

Reklama

Další články

Načítám