Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejcharismatičtějších českých herců, Karel Roden, stráví letošního Silvestra pro mnohé poněkud netradičně. Společnost mu budou dělat hned dvě ženy jeho života. Bývalá partnerka Ivana Chýlková a ta současná Jana Krausová. Jak je to možné?

Jednoduše. Poslední den roku totiž Karla Rodena čekají hned dvě představení, přičemž jedno si dá právě s Chýlkovou, a to druhé s Krausovou.

Odpoledne se na jevišti Hybernie představí ve Vánoční koledě, kde kromě Rodena, který zde naplno rozehrává své jedinečné herectví, a Chýlkové hrají a zpívají například David Koller, doposud ne zcela známá, ale hlasem i vizáží velmi imponující Zuzana Mauréry či sólistka Státní opery Marina Vyskvorkina, a večer přeskočí z fantastického světa Charlese Dickense do současné francouzské dramatické tvorby - čeká ho part s Janou Krausovou, s níž se před diváky postaví v konverzační komedii z pera Philippa Claudela O lásce, pod jejímž uvedením je podepsán také Janin syn Adam Kraus, který hru režíroval.

Reklama

Další články

Načítám