Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) se proslavil díky účinkování v muzikálu Dracula, které z něho udělalo muzikálového zpěváka číslo jedna. Dan měl ale vždy problémy se správným dodržováním životosprávy.

Dost často proto trpěl váhovými výkyvy a musel zejména z pracovních důvodů držet diety a hubnout. Ještě v počátcích své kariéry však byl štíhlý jako Francouz a moc mu to slušelo.

Rok od roku mu ale dodržování zdravějšího jídelníčku šlo hůře. Loni vyděsil všechny své fanoušky, když mu lékaři diagnostikovali těžký zánět slinivky a Dan doslova utekl hrobníkovi z lopaty.

Sympatický zpěvák musel přerušit svou kariéru a dodržovat přísnou dietu. A teď už je, zdá se, zase v plné formě, ač opět s viditelnými kily navíc. Drastickou dietu totiž už podstupovat nemusí a dokonce si občas může dopřát i nějaké to pivo.

Na tiskovce k letošnímu 15. ročníku benefičního koncertu "Noc s hvězdami" na hradě Houska však vypadal spokojeně a fanoušky jistě potěšil tím, že opět vystupuje. Zda se Danovi opět podaří s nadváhou zatočit, ukáže až čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám