Hlavní obsah
Článek

Tak tohle jste ještě neviděli. Dáma s velkým „D“ Halina Pawlowská (69), která je v soukromém životě cudná a velmi nerada se například na veřejnosti ukazuje v plavkách, se ve své nové roli ukáže hned v několika neobvyklých situacích a podobách.

Scénář nového seriálu Doktoři z Počátků jí předepisuje například postelovou scénu s Josefem Cardou. Televizní diváci tak zanedlouho známou scenáristku a spisovatelku spatří na vlastní oči s odhalenými rameny zabalenou jen do deky.

A jak svou postavu Halina sama charakterizuje? „Je to doktorka biologie, která byla závislá na prášcích. Ale už je čistá a je poměrně energická, taková trošičku jako „drsoňka“. Taky miluje brouky, takže teď jsem velká znalkyně brouků.

Sama Pawlowská přiznala, že je pro ni její nová role výzvou a natáčení si užívá. „Mě to hrozně baví. Je to příjemné, mám štěstí na strašně šikovného a sympatického režiséra Jiřího Chlumského, takže na natáčení se těším,“ popsala své působení v seriálu paní Halina. Na její herecký um se můžete mrknout už v úterý večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám