Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Tomáš Hanák se na sobě snaží nedat nic znát, ale nedávné povodně ho zasáhly tak, že je ze všeho otrávený. „Bydlím v Nižboru u Berounky a nejdřív se přehnala jedna voda, pak bleskové povodně a nakonec jsou k nepřežití tahle úmorná vedra,“ řekl Super.cz a popsal, jak se jeho rodina musela s velkou vodou vyrovnat.

Hanáka jsme potkali na natáčení nového hudebního filmu Lovci a oběti. Nejen úmorné počasí, které do čtvrtka v Česku panovalo, ale moře starostí, které má s domem, který byl již před dokončením, teď aby ale začal s opravami znovu, z něj udělali dost vyčerpaného muže.

„Den po dni se nejdřív lidé smějí. Pak úsměv zamrzne a nastane panika. Pak to ustoupilo, ale za pár dní se otevřela nebesa. Člověk je už tak zmlácenej, že kdyby v Nižboru vyprskla sopka, řeknu jen: ‚Hele, sopka.‘,“ dává najevo jasně svou rezignovanost uznávaný herec.

„Hráli jsme na Pardubicku. Zprávy jsem dostával z domova. Žena se synem s krumpáčem a lopatou prohrabali kanál s pásy, takže část odvedli mimo naši zahradu. Proto jsme dopadli o něco lépe, než při předchozích povodních v roce 2002,“ dodal nakonec smířlivě Hanák.

Související témata:
Berounka
Nervy

Reklama

Další články

Načítám