Hlavní obsah
Článek

Malá parádnice na fotce je úspěšnou českou herečkou, která jako dcera zpravodaje Československé televize strávila část dětství v zahraničí. Na svém kontě má řadu televizních, filmových i seriálových rolí. Zahrála si například v ceněných snímcích Zdeňka Svěráka Kolja či Vratné lahve. Aktivní je i na poli dabingu, kde propůjčila svůj hlas například Julii Roberts či Jodie Foster. Už brzy ji uvidíme v novém českém seriálu, kde ztvární roli servírky Vandy. Poznali jste ji?

Holčičkou v šatičkách, s ofinkou a šibalským úsměvem je herečka Nela Boudová (56), kterou už od úterý budeme vídat na televizních obrazovkách v novém seriálu Doktoři z Počátků. Už jako malá byla velká parádnice a jak je vidno moc ráda se fotila.

V novém seriálu si střihne roli vesnické servírky Vandy, jež bude mít pletky s hlavní postavou. Na place se bude setkávat i se svým starším synem Andrejem, jenž i v seriálu ztvární jejího syna.

Boudová se v rámci své role oblékne do minisukně s děsivými punčocháčemi, takže si diváci určitě přijdou na své, protože takto Boudovou v civilu nikdy určitě neuvidí.

Nelu Boudovou si diváci jistě pamatují i díky roli sexy průvodčí, která vstupovala do snů Zdeňku Svěrákovi ve filmu Vratné lahve. V dabingu kromě Julie Roberts a dalších slavných hereček propůjčila svůj hlas například Cynthii Nixon alias Mirandě Hobbes z kultovního seriálu Sex ve městě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám