Hlavní obsah
Článek

Ani celebritám se nevyhýbají problémy v lásce, které často končí nepříjemným a smutným rozchodem nebo rozpadem letitého manželství.

Také v roce 2012 nevydržel vztah řadě známých tváří. Někteří se rozešli po vzájemné dohodě v relativně přátelském duchu, jiní po neodpustitelné nevěře svého protějšku, která mezi ně vrazila nepřekonatelný klín.

Velkou trpělivost měla zejména moderátorka Gábina Partyšová (45), která se po provalení nevěry svého manžela Josefa Kokty, jenž čeká dítě s mladičkou Ornellou Štikovou, svého muže zprvu zastávala. Mediální masáž ze všech stran ji však natolik semlela, že nakonec rezignovala a požádala o rozvod.

Koncem roku všechny šokovala informace, že se rozvádí šéfka vydavatelství Libuše Šmuclerová. O pár dní později vyplulo na povrch, že svému manželovi Romanu Šmuclerovi utekla za někdejší hokejovou brankářskou hvězdou Dominikem Haškem.

Velmi bolestný rozchod mají za sebou i hokejista Jaromír Jágr (52) s modelkou Innou Puhajkovou. Jejich rozchod se sice nesl v přátelském duchu, ale jak oba přiznali, pořád se mají rádi a zůstávají spolu v kontaktu. Konec mnohaletého vztahu pak vesměs berou jako své selhání.

Zato modelka Agáta Hanychová (38) vyměnila otce svého syna Kryšpína Mirka Dopitu za herce a moderátora Jakuba Prachaře, který ji prý už léta uháněl.

Manželství nevyšlo ani Richardu Genzerovi (57), jenž se zakoukal do atraktivní blondýnky Markéty Jiránkové, kvůli níž opustil svou ženu Lindu Finkovu. Ta však dlouho sama nezůstala a brzy si po vzoru Genzera také našla nového partnera.

A jaké další celebritě se v letošním roce rozpadl vztah? Mrkněte do naší bohaté fotogalerie!

Reklama

Další články

Načítám