Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) se poprvé po svém rozchodu s televizí Pětka objevila v televizi, aby dementovala zprávy o tom, že má být opuchlá a má mít zlomenou ruku. Tyhle zprávy prý na základě domnělého telefonátu z policie rozhlásil její údajný exmilenec Zdeněk Macura (49). „Já už to jméno nesnáším. Odmítla jsem ho a tak zlobí,“ tvrdila zpěvačka, která bohužel není v té nejlepší formě, v jaké by ji její fanoušci rádi viděli.

Ta se objevila ve čtvrtečních VIP zprávách, kde na otázku, co říká na články a mediální útoky na svou osobu, odpověděla zcela logicky, že je utahaná z Vánoc a že bude mít Arťu. Nevypadala vůbec dobře, jak ale prokázalo video, které u velmi špatně artikulující pěnice pořídil server Šíp, zlomeninu ruky vážně nemá.

Svoje původní zprávy dementoval i Macura. „Možná si ze mě někdo vystřelil. Ale opravdu mi ze skrytého čísla někdo volal a představil se jako policista. Mluvil jejich úředním jazykem, myslím si, že až takhle to nikdo zahrát nemohl. Na policii, kam jsem přijel na výzvu toho údajného policisty, zjišťovali, kdo že to měl být, ale nenašli ho. Ale může to být tak, že se toho zalekli, a tak mi raději nic neřekli,“ prozradil směr toku svých myšlenek našemu serveru Macura.

Bartošová ho na kameru poslala na léčení a prohlásila, že kdyby ji její přítel týral, z čehož ho podezírá Zdeněk Macura, prý by s ním už nebyla. A vyšla najevo informace, že v lednu chce svým fandům nabídnout koncert, o který přišli kvůli jejím hádkám s televizí Pětka.

Reklama

Další články

Načítám