Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Stropnický (67), který každý týden exceluje coby šéf mordparty v seriálu TV Nova Kriminálka Anděl, má čerstvou zkušenost s lupiči! Manžel herečky Veroniky Žilkové (62) přišel o doklady. Zloději mu je ale za peníze vrátili.

"Nedávno mi v osm ráno za plného okolního provozu rozmlátili okno u auta, když jsem na pár vteřin zaparkoval a vyběhl do lékárny. Stačili ukrást akorát aktovku se scénářem a doklady," svěřil se Martin Stropnický.

"Moje historka s vykradeným autem má ještě pointu: večer před představením mi zavolal příjemný mužský hlas, že našel v koši rozpáranou aktovku s mými doklady a že mi je klidně doveze. Za chvíli stál před divadlem docela sympatický mladík s hezkou holkou, já jim dal pětistovku jako poděkování, oni se ani formálně nežinýrovali ji přijmout a rozloučili jsme se. Načež se za nimi dívám, jak odcházejí, a v tom mi to došlo. Vždyť to jsou oni! Protože si neodnesli nic pořádného z auta, přišli mě okrást podruhé," uvedl herec v rozhovoru pro Instinkt. Oba zloději prý vypadali jako slušní vysokoškoláci. "Nebuďme proto hloupí a nedávejme na první dojem," dodal.

Reklama

Další články

Načítám