Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) na sobě žádné změny v souvislosti s druhým těhotenstvím nepozoruje. "Stejně jako při prvním je mi dobře, nemám žádné chutě, nic mi nevadí, nevolnosti se mi vyhnuly. Nezávidím maminám, které jimi trpí. Jediný problém, co mám, je moje alergie," řekla Super.cz.

Zuzka už pomalu začíná nosit volnější šaty. V nádherných, bílých, se objevila na večírku San Pellegrino a opět nepohrdla sklenkou sektu. Jedna by jí ostatně uškodit neměla. "Jsem na druhé párty během týdne, tak už se o mně začalo říkat, že vymetám večírky. Ale já si to užívám," krčila rameny Belohorcová.

O miminku už s manželem řekli i dceři Salmě, která se na sourozence těší a všude o tom, že maminka čeká miminko, vypráví. "Vědí to úplně všechny učitelky v anglické školce, sama si to přeložila do angličtiny, jsem na ní pyšná," usmívala se Zuzana.

A jak to má s přibíráním? "Zatím to pozoruju hlavně v oblasti hrudníku. Moje podprsenky 36C budu muset odložit a pořídit si nějaké pohodlné, mateřské," svěřila s tím, že jí ňadra povyrostla tak o dvě čísla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám