Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Adéla Gondíková (50) ví, jak si pořádně zapařit hlavu. V šíleném čtyřicetistupňovém vedru, které minulý týden vládlo Česku, vyrazila na pivní slavnost ve Velkých Popovicích, kterou moderoval její bratr Dalibor. Na hlavu si přitom nasadila šílenou paruku, kterou na akci rozdávali. A stejnou nasadila i své devítileté dceři Nelle a svému synovci Theodorovi. Důvod byl podle PR manažerky akce takový, že se chtěla Adéla maskovat, aby ji lidé nepoznávali.

Adéla chodí s hereckým kolegou Jiřím Langmajerem (57), toho ale na pivní slavnost nevzala. Veřejným akcím se pár vyhýbá. Možná ale udělala tentokrát herečka chybu. Několik půllitrů piva by možná jejich vztahu prospělo. Alespoň by z Adély měla radost její babička, která jí dala životní radu.

"Řekla mi, že nejlíp ženicha poznám, když ho opiju. Ale musí být opilý a já ne. Měla k tomu tři poučky. Když bude opilý a tancovat na stole, tak to bude záletník, když bude agresivní, tak tě bude bít a když usne, tak bude v pohodě," prozradila Gondíková. Vzhledem k tomu, jaký má "Langoš" sklon k záletům, je pravděpodobné, že by na stole protancoval týden.

Reklama

Další články

Načítám