Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O životě hvězdy internetu Marie Pojkarové (68) se dá říct leccos, rozhodně ne ale to, že by byl nuda. Zažila si hodně těžké chvíle, dokonce i pokus o vraždu, k ublížení na zdraví málem došlo i na nedávné rodinné oslavě. „Dcera mě honila s nožem v ruce. Vypadala jako vražedkyně,“ přiznala nám autorka hitu Pejskové se koušou.

Dcera Marie Petra se rozhodla zaútočit na svou matku po bizarní rodinné oslavě, která skončila hádkou. „Syn mého bývalého muže slavil narozeniny. Na párty kousek za Prahou byla celá jeho rodina a my. Bohužel Petra se nepohodla s bratrem Pojkara. Jejich hádka vyvrcholila tím, že mu vmetla do obličeje slané sušenky, které pak sežral pes. Do hádky jsem se vmísila i já, dostala jsem od svého bývalého vynadáno, tak jsem se rozhodla, že se na to vykašlu a bez bot jsem utíkala k autu,“ popisuje Pojkarová.

Sousedům jejího exmanžela se naskytla hodně ulítlá podívaná. Blonďatá a výrazně obdařená bosá žena prchá před svou dcerou, která má v ruce nůž, za ní běží pes velký jako kůň, kterého následuje malý zvědavý chlapeček.

„Dcera na mě křičela, že ji tam nemám nechávat, nebo mi propíchne gumy. Jak jí vlály vlasy a držela ten nůž, vypadala jako vražedkyně. O kola jsem se nebála, jen o svůj zadek, kdyby mě naštvaně píchla. Stihla jsem jí ale ujet, tak si šla poplakat do křoví, kde ji pak po velké pátrací akci celé rodiny našli,“ popsala Pojkarová ulítlou historku ze života.

Jak věří, s dcerou, která má také výrazné hudební vlohy, se usmíří v sobotu 22. června na pražském holešovickém výstavišti, kde se v restauraci Na střídačce koná setkání zpěvačky s jejími fanoušky a přáteli. „Budeme grilovat, hodovat, trošku pít, ale hlavně zpívat. Všechny zvu, vstup je zdarma. U mikrofonu se vystřídá celá plejáda zpěváků, nejen já coby nejdivnější zpěvačka republiky, ale i má dcera, která má ještě lepší hlas, než její máma, a taky Bohuš Matuš,“ dodává Marie Pojkarová.

Podpořit ji přijde sestra, věštkyně Helen Silvan, která se podívá do budoucnosti, jestli se vztahy v rodině Pojkarových dostanou někdy do normálu. Nebyla by to ale škoda?

Reklama

Další články

Načítám