Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět platí, že jablko nepadá daleko od stromu. Další potomek Bolka Polívky (74) se dal na uměleckou dráhu. Po dceři Anně zkouší své štěstí u kumštu také syn Vladimír Polívka, kterého má známý komik s herečkou Chantal Poullain.

Student DAMU, který zdědil šarm po otci a hezkou tvářičku po mamince, dostal první hereckou příležitost ve filmu Místa, kde si zahraje devatenáctiletého Adama. Snímek se začal točit v půlce června v Ústí nad Labem, Litoměřicích nebo v Praze a je určený především mladým divákům a těm, kteří stáli na prahu dospělosti v devadesátých letech. Po boku Vladimíra Polívky si zahrají neokoukané herecké tváře Jan Cina a Johana Matoušková.

A o co ve filmu půjde? Dvěma devatenáctiletým klukům je jejich rodiště těsné, každodennost naruší okamžik, kdy do jejich životů vstoupí Anna, dcera místního prominenta. „Hlavní hrdina Adam se ve vzpomínkách vrací do doby a na místa, kde vyrůstal. Jde o poslední léto, které prožil někdy v polovině devadesátých let ve svém rodném městě. Přestože dnes neví, jak to přesně bylo, to, co tehdy prožil, zásadně ovlivnilo jeho život,“ říká scenárista Ondřej Štindl.

Na stříbrném plátně by se měl příběh rozehrát v první polovině roku 2014.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám