Hlavní obsah
Článek

Vánoce by měly být svátky klidu a míru. Všichni ale dobře víme, že to tak vždycky úplně není. Toto období je hlavně ve znamení setkávání blízkých, ale když se na jednom místě sejdou lidé, kteří na sebe nejsou příliš zvyklí, tak to v některých rodinách může skřípat. Železnou trpělivostí se například obrňuje zpěvačka Victoria, kterou přijedou do Prahy navštívit rodiče přítele Davida.

„Štědrý den oslavím u nás doma s mými rodiči a sestrami, synem a partnerem Davidem. Ze Skotska navíc dorazí přítelovi rodiče," říká s obavou v hlase Victoria. Zatímco zpěvaččini rodinní příslušníci jsou spíš pohodáři a přirovnává je k filmu Moje tlustá řecká svatba, tchýně a tchán žijí spíš v konzervativním stylu. „Bude to asi pro všechny velmi silný zážitek," směje se.

Victoria pochází z Jihoafrické republiky a její původ se odrazí i ve skladbě štědrovečerní tabule. „Kuchyně bude mezinárodní. Budeme jíst třeba anglické párky a anglický salám. Budou tam i ryby, ale jelikož jsem alergická na mořské plody, tak budu jíst kuřecí řízky," vysvětluje.

Přípravu jídla pro desetičlennou skupinu si prý bere Victoria na svá bedra a partnera do kuchyně nepouští. „David je sice o sobě přesvědčený, že je skvělý kuchař, ale když zkoušel udělat posledně omeletu, tak to skončilo požárem. Pokud tedy vkročí do kuchyně, tak si můžeme rázem rezervovat pokoj někde v hotelu," s nadsázkou uvádí Victoria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám