Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už vás nudí stále stejné opakující se vzory a máte noční můry z nevýrazných barev na vašem povlečení? Pak vsaďte na novou kvalitu a originalitu! Povlečení s originálními motivy okouzlí malé i velké a zaručeně oživí každou ložnici. Internetový obchod 4home přináší exkluzivní slevy na kvalitní bavlněné povlečení v moderním a neokoukaném designu do ložnic i dětských pokojů. Ať zvolíte projížďku taxíkem s žirafou nebo budete usínat s oblíbenými Angry Birds, rozhodně neprohloupíte! Nabídka platí do 5. července nebo do vyprodání zásob.

Bavlněné povlečení Žirafa v taxíku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokonale originální a navíc vtipný motiv žirafy zaručeně okouzlí každého a moderní provedení v černobílé se žlutými detaily bude vypadat skvěle v každé ložnici. Povlečení je vyrobeno z kvalitní 100% bavlny, která je krásně jemná a příjemná na dotek. Pouze u nás v nabídce klasický rozměr na jednolůžko 140 x 200 cm s polštářem 70 x 90 cm. Nyní tento motiv ve speciální akci nejlevněji na trhu se slevou 15 % pouze do 5. července.

Bavlněné povlečení Double Decker

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte si zdát o Londýně! S povlečením v moderní černobílé barevnosti s červeným detailem světoznámého londýnského autobusu Double Decker to bude hračka. Povlečení je vyrobeno z kvalitní 100% bavlny, která je krásně jemná a příjemná na dotek. V nabídce klasický rozměr na jednolůžko 140 x 200 cm s polštářem 70 x 90 cm. Nyní ve speciální akci se slevou 15 % pouze do 5. července.

Bavlněné povlečení Koně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kouzelné povlečení s fototiskem koní uchvátí nejen milovníky těchto majestátných zvířat. V kombinaci s uklidňující zelenou přinese příjemné sny malým i velkým. Povlečení je vyrobeno z kvalitní 100% bavlny, která je krásně jemná a příjemná na dotek. V nabídce klasický rozměr na jednolůžko 140 x 200 cm s polštářem 70 x 90 cm. Nyní ve speciální akci nejlevněji na trhu se slevou 15 % pouze do 5. července.

Bavlněné povlečení Angry Birds

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Legendární naštvaní ptáci jsou tu! Povlečení s originálními motivy z celosvětově oblíbené hry Angry Birds si zamilují nejen děti. Krásné barvy a příjemný materiál boudou zárukou kvalitního spánku pro všechny. Ideální dárek! Povlečení je vyrobeno z kvalitní 100% bavlny, která je krásně jemná a příjemná na dotek. V nabídce klasický rozměr na jednolůžko 140 x 200 cm s polštářem 70 x 90 cm nyní ve speciální akci se slevou 15 % pouze do 5. července.

Bavlněné povlečení Tweety

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kouzelné povlečení s milovaným kanárkem Tweetym bude krásným doplňkem do pokoje každé malé slečny. Udělejte radost veselým povlečením s krásně sytými barvami. Ideální dárek! Povlečení je vyrobeno z kvalitní 100% bavlny, která je krásně jemná a příjemná na dotek. V nabídce klasický rozměr na jednolůžko 140 x 200 cm s polštářem 70 x 90 cm nyní ve speciální akci se slevou 16 % pouze do 5. července.

Další články

Načítám