Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejvýraznějších hollywoodských hereček, která se drží na výsluní už hezkou řádku let, se úderem čtvrtka stala čerstvou šestačtyřicátnicí. Držitelka Oscara za snímek Hodiny Nicole Kidman (56) je sice v posledních letech blondýnkou s rovnými vlasy, ale v minulosti proslula jako zrzka s kudrnami. Vzpomínáte na její začátky?

S herectvím začala Nicole koketovat již před třiceti lety, kdy se objevovala v drobných rolích australských televizních filmů. Největší zlom nastal až s jejím účinkováním v thrilleru Úplné bezvětří z roku 1989. O rok později následoval snímek Bouřlivé dny, kde se seznámila s Tomem Cruisem (61), jenž se stal ještě ten rok jejím manželem. S Cruisem si Nicole adoptovala dvě děti a v manželství strávili jedenáct let.

Její druhé manželství s country zpěvákem Keithem Urbanem trvá od roku 2006. Dvojice vychovává dvě dcery - pětiletou Sunday Rose a dvouletou Faith Margaret.

Z filmografie Kidman ještě jmenujme: Eyes Wide Shut, Ti druzí, Moulin Rouge, Návrat do Cold Mountain, Stepfordské paničky, Austrálie a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám