Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografie malého blonďáčka pochází z roku 1986, kdy mu bylo pět let. Tehdy si zahrál v seriálu Rodáci. Vášeň pro herectví mu zůstala, a tak po studiích na gymnáziu nastoupil na DAMU, konkrétně na činohru, kterou v roce 2006 úspěšně dokončil.

Václav Jílek sice zatím není notoricky známou tváří, ale co se herectví týče, má se čím pochlubit. Na kontě má působení v libereckém Divadle F. X. Šaldy, v Divadle v Celetné, v Divadle Na Jezerce či ve Studiu DVA.

Před kameru si stoupl při natáčení seriálu Dobrá čtvrť, mihl se v Kriminálce Anděl. Pamatovat si jej ale můžete také z cyklu Ach ty vraždy, kde představoval vnuka Jiřiny Bohdalové.  Nově se objeví v seriálu Doktoři z Počátků nebo v Menzelově filmu Donšajni.

Co se soukromého života týče, dámy se slabostí pro kudrnaté muže zapláčou. Václav je už pár let šťastně zadaný, a prý s přítelkyní dokonce začínají mluvit o svatbě.

Reklama

Další články

Načítám