Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dosud byl jen jedním z mnoha britských striptérů, co si rádi říkají modelové. Přes noc se ale z pětadvacetiletého Kierana Kaine Haylera stala hvězda, a to díky jeho pletkám s Katie Price (45). Známá anglická modelka s bujnými tvary byla po nedávném rozchodu s Leandrem Pennou jako utržená ze řetězu a skoro ob den médii kolovaly fotky, jak v podroušeném stavu opouští nějaký londýnský podnik. Možná, že se v jednom z nich seznámila i s Kieranem, který Katie jistě uhranul svou urostlou tělesnou schránkou.

Kieran se zdá být ale také pořádný narcista. Mezi jeho záliby patří focení se v zrcadle v koupelně - pokud možno pouze v boxerkách, případně i bez nich. V záplavě podobných snímků na jeho Twitteru ale přibyla i fotografie, na níž se s Katie líbá. Nechyběl ani popisek: “Nikdy v životě jsem nebyl šťastnější.”

Těžko říct, jak vážně bere románek s hezounkem Kieranem slavná modelka s přízviskem Jordan, ale jak je známo, její vztahy ani manželství nemívají příliš dlouhou životnost...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám