Hlavní obsah
Článek

Z téhle zprávy mrazí a lze jen doufat, že jde jen o chorobný výplod fantazie. Exmilenec Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (49) ve středu poslal uhříněvské policii dopis, aby zkontrolovala Ivetu Bartošovou, neboť má prý obavu, že se k ní Josef Rychtář (65) nechová pěkně. A výsledek údajné kontroly měl být víc než děsivý. „Volala mi policie a hlídka viděla Ivetu. Má zlomenou ruku a oteklou tvář,“ napsal do Super.cz Macura.

O příteli Bartošové Josefu Rychtářovi je skoro už folklorem tvrdit, že svou lásku možná týrá. Jenže zpráva od údajné policie je stejně šokující. Macura si po odeslání zprávy vypnul telefon a je neustále nedostupný. Vydal se snad na záchrannou misi? A nestal se jen obětí podivného fórku? Nevlezl snad někomu do pasti?

„Takovou zprávu kategoricky dementuji. Je to naprostý blábol. Sám jsem včera volal na policii, ať skutečně přijede a Ivetu zkontroluje, a bylo mi řečeno, že až se k nim mail pana Macury, který je s odpuštěním duševní d***l, dostane, budeme určitě nějakým způsobem vyzváni k součinnosti. A věřte mi, že zvažuji veškeré právní kroky včetně trestních oznámení. Už mě to vážně nebaví a pohár trpělivosti přetekl. Vážně si myslíte, že kdyby ji někdo bil nebo se zranila, že by si nezavolala pomoc?“ uvedl k tomu Rychtář, o kterém se říká, že inzultoval i svou exmanželku, a to několikrát, a proto se veškerým obviněním z fyzických útoků na Ivetu logicky brání.

Zjišťujeme další informace.

Reklama

Další články

Načítám