Hlavní obsah
Článek

I když je známá česká spisovatelka Barbara Nesvadbová (49) sexuálním symbolem mnoha mužů, neznamená to, že neumí být pečlivá hospodyně. Oslavy Vánoc připravuje pečlivě a svědomitě dlouho dopředu, včetně kompletní škály vánočního cukroví.

"S pečením mi pomáhala Bibi (10) a moc ji to bavilo. O to větší byl ale šok, který nám připravili moji psi Garp a Lupina. V nestřeženém okamžiku totiž všechny vánoční zásoby spořádali, a to velmi organizovaně. Museli si ke stolu přistrkat židli, aby se na něj dostali," vzpomíná na nedávnou příhodu spisovatelka.

"Kde ale najdu čas na napečení náhradního cukroví, tedy opravdu nevím", svěřila se Nesvadbová Super.cz. Předvánočních aktivit má totiž každoročně víc a víc, časově nejnáročnější je pro ni prý asi příprava a koordinace vánočního bazaru, kde se mimo jiné prodávají i odložené svršky českých celebrit.

"Letos jsme vybrali rekordních 460 tisíc korun, částka poputuje charitativním sdružením Dobrý anděl a Etincelle," uzavírá Nesvadbová, která zřejmě letošní Vánoce stráví jen s partnerem a dcerou Bibi bez vlastnoručně pečeného cukroví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám