Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zuza Belohorcová (48) začíná čtvrtý měsíc těhotenství a na jejím těle to vůbec není znát. Je štíhlá jak proutek a v pohodě si může dovolit pořádně krátké džínové šortečky. "Zatím jsem přibrala, myslím, jen dvě kila. Je to o hodně méně, než když jsem čekala Salminku," řekla Super.cz Belohorcová.

"V Americe jsem hodně zhubla. Jedla jsem ryby a pětkrát týdně cvičila. Pořádně jsem se vymakala a už mi lidé i říkali, že jsem hubená až moc. Ještě v druhém měsíci jsem dřela naplno, protože jsem netušila, že čekám miminko. Až nyní jsem cvičit přestala, tak můžu vesele začít nabírat," upřesnila Zuza, která si v Čechách už pořídila kočárek.

"Posíláme do Ameriky kontejner s nábytkem a dalšími věcmi z pražského domu, který prodáváme, tak jsem rovnou přidala i kočárek. Zbytek výbavičky pořídím v Americe," upřesňuje Zuza, která s manželem Vlastou Hájkem na Miami kupuje druhý byt.

"Už nás bude trošku víc, tak pár ulic od nás jsme si našli menší byt, který chceme koupit. Moji rodiče jezdí každý rok na tři měsíce, jezdí za námi přátelé. Tak ať pro ně máme zázemí," uzavřela moderátorka, která má termín porodu 1.1.2014.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám