Hlavní obsah
Článek

Za vším hledej ženu! Tak by se dala okomentovat vyhrocená situace ve fotbalovém klubu Manchester United. Současnou krizi mezi trenérem Alexem Fergusonem a hvězdou týmu Ryanem Giggsem totiž způsobila velšská modelka a dřívější královna krásy Imogen Thomas (28). Před pár dny se totiž provalila Giggsova milostná aféra s vnadnou Imogen. Kouč tak musí řešit nevěru jednoho z nejlepších hráčů týmu. Bojí se, že dvojnásobný otec Giggs bude mít během sobotního finále Ligy mistrů proti Barceloně myšlenky úplně jinde, než u klíčového zápasu.

Ferguson navíc musí odpovídat na řadu otázek zvídavých novinářů spojených právě s nevěrou Giggse, který byl až dosud považován za vzorného manžela a otce dvou malých dětí. Jelikož se jedná o ústředního hráče Manchesteru United, napjatý je před finále i zbytek mužstva. Provalení aféry tak přišlo v nejméně vhodnou chvíli.

Osmadvacetiletá Imogen Thomas se dostala do povědomí veřejnosti po odvysílání britské verze televizní reality show Big Brother, kde byla výraznou soutěžící. S muži to tato kráska evidentně umí. Přestože si potrpí na bohaté fotbalisty, kterých její vřelou náručí prošlo hned několik, na svůj šarm zdolala dříve údajně i současného manžela popové hvězdy Katy Perry Russella Branda.

Z výčtu exmilenců bývalé Miss Vales stojí za zmínku například fotbalisté Cristiano Ronaldo (39) z Realu Madrid, Matthew Collins z velšské Premier League, bývalý hráč Manchesteru United Dwight Yorke původem z Trinidadu a Tobago či útočník Jermain Defoe z týmu Tottenham Hotspur.

Související témata:
Manchester United FC

Reklama

Další články

Načítám