Hlavní obsah
Článek

Do oblíbeného Astratexu dorazila další várka podprsenkových novinek. A můžete si je ještě dnes objednat a nadělit pod stromeček. Zjistili jsme fintu, jak si na poslední chvíli zaručit včasné dodání do Štědrého dne. Pojďte se podívat na novou kolekci.

Podprsenky doma do Vánoc? Zvolte osobní odběr

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toho, kdo nakupuje za pět minut dvanáct, potěší nejnovější akce největšího prodejce spodního prádla – Astratexu. Spodní prádlo objednané do soboty 22. prosince do 15.00 hodin si totiž můžete vyzvednout v Praze na prodejně ve Světozoru po celou neděli 23. prosince – od 10.00 do 15.00. Důležité je zvolit jako přepravu právě osobní odběr v Praze – a pak už jen stačí naplánovat si cestu do centra. Spojte nákup třeba s výletem na krásné vánoční trhy a budete mít postaráno o zábavu pro celou rodinu.

Zajímavý výběr i bez objednání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Světozor nabídne v neděli záchranu i pro ty, kteří přece jen nestihli nic objednat. Vybrané kousky z nabídky e-shopu totiž najdete také přímo na prodejně – avšak jen v omezeném množství a ne ve všech velikostech. Jestliže chcete mít jistotu, raději si zboží objednejte. Kromě pěkných podprsenek a kalhotek najdete v kamenném obchůdku také menší nabídku županů a erotického prádélka. A jestliže si nic nevyberete, můžete koupit papírové dárkové šeky. Trefí se do vkusu i velikosti.

Zimní novinky vše překonávají

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A jaké kousky z nových kolekcí ještě můžete mít do Vánoc? Číslem jedna na seznamu přání se stává podprsenka Brillant Brasserie v krásném nadčasovém designu. Vyrábí se ve velikostech od 65A až po 90D a vybrat si můžete ze tří základních barev – černé, bílé a tělové. Díky push-up efektu vykouzlí neodolatelný dekolt i kráskám s menšími ňadry a všité boční kostice zaručí dostatečnou podporu i pro větší poprsí. Nezamilovali jste si ji na první pohled?

Vánoční nadílka pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V nové kolekci se představují také krásné kousky pro plné tvary. A hitem mezi nimi se stala podprsenka Oriana. Má střih speciálně navržený pro velká prsa, zakulacený a s nízkým středem. Na první pohled vás uchvátí vyšívanou krajkou a luxusním saténovým vzhledem. A stejně jako model výše ji koupíte i bez objednání také na prodejně ve Světozoru – ne všechny velikosti však musí být k dispozici. Proto nenechte nic náhodě a na prodejnu si ji objednejte.

Ledová elegance i u vás ve skříni

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zima fandí originálním barvičkám a ledová modrá je pro zimní období jako stvořená. V tyrkysové podprsence Paris tak budete nepřekonatelná. Padne jako ulitá všem ženám s většími ňadry – k dostání je totiž ve velikostech až 65H či 95D. A nabízí pohodlné nošení po celý den – vnitřní části jsou totiž chytře vypodloženy příjemnou bavlnou. Udělejte si tedy vánoční radost a předveďte se partnerovi v novém spodním prádle!

Další články

Načítám