Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Bučková (34) září štěstím. Její přítel Vašek Noid Bárta (43) jí pod stromeček nadělil neskutečný dárek. I když je Noid pořádný rocker, Elišce pořídil neskutečný vizážistický stojan se stovkami stínů, linek, lesků a rtěnek. Vyšel ho na pořádný balík. Šlo o desítky tisíc korun. Eliška ze sebe v šoku nebyla schopná vydat hlásku.

"Jsem neskutečně šťastná. Láska moje milovaná mi dala k Vánocum tento dokonalý a naprosto úžasný dar! Vašek mě vážně překvapil a byla jsem hrozně dojatá," prozradila Super.cz Eliška.

A proč Vánoce slavili s Noidem předčasně a dárek dostala již ve středu? "Já mám přehlídky, Vašek je až do soboty v divadle. V neděli ráno pak odjíždím na Vánoce za rodiči do Strážnice, tak bychom si nestihli udělat pravý, krásný vánoční večer. Navíc mu to firma přivezla včera a on to potají sám asi hodinu montoval. Skládal každou rtěnku a lesk. Je to úžasný mužský a já jsem šťastná, že ho mám," dodala krásná Miss.

Reklama

Další články

Načítám