Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězkou 61. ročníku soutěže krásy Miss Universe se stala dvacetiletá Olivia Culpo z USA. Porazila dalších 88 konkurentek z celého světa včetně české reprezentantky Terezy Chlebovské. Culpo zvolila desetičlenná porota a vystřídá na tomto postu loňskou vítězku Leilu Lopes z Angoly.

Finále proběhlo ve středu večer v Las Vegas v hotelu Planet Hollywood a sledovat jej mohla odhadem miliarda lidí ve 190 zemích světa. Tereza Chlebovská se neprobojovala ani do užšího výběru 16 nejkrásnějších dívek.

Česká Miss 2012 Chlebovská přitom před odjezdem do USA uvedla, že si nedělá příliš velké naděje, jelikož je dost nepravděpodobné, že by dvě ze tří největších světových soutěží krásy vyhrála Češka. Narážela tak na nedávné získání titulu Miss Earth Terezy Fajksové.

Jako druhá se na Miss Universe umístila favorizovaná Janine Tugonon z Filipín a třetí je Venezuelanka Sofia Esser. Do nejužší pětky se pak dostaly ještě Gabriela Markus z Brazílie a Renae Ayris z Austrálie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám