Hlavní obsah
Článek

Pavlína Danková (60) šla s kůží na trh, a to doslova. Bývalá moderátorka Občanského juda odhodila stud a oblečení a fotografovi Janu Tůmovi zapózovala tak, jak ji příroda stvořila.

„Musím přiznat, že takovou trému, jakou jsem měla před objektivem, jsem neměla ani před svým prvním živým vstupem," nechala se slyšet mluvčí FN v Motole. Pavlínu k focení přemluvila primářka laserového centra Marta Moidlová, která je nejen její dlouholetou ošetřující lékařkou, ale také kamarádkou.

Danková se mohla s klidným svědomím postavit před objektiv fotoaparátu a popravdě by se ani nemusela ukrývat za kožešinu či bílou látku. Postavu má Pavlína totiž vytrénovanou pravidelným běháním a mladistvost obličeje udržuje pravidelnou péčí a pravidelnými laserovými ošetřeními.

„Pavlína vypadá skvěle, má vysportovanou postavu, kterou by jí mohla závidět nejedna modelka. Nevěřil jsem, když mi řekla, že v říjnu oslaví padesátiny. Navíc je velká pohodářka, takže pracovat s ní byla radost. Doufám, že to nebyla naše poslední spolupráce a že si to s tím ‚nikdy víc‘ ještě rozmyslí,“ směje se Tůma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám