Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelné! Nikdo nechápe, co se děje v Alza.cz! V rámci akce Nakup zadarmo rozdali už přes šest milionů korun – a teď zahajují Maximální výprodej, ve kterém mají až 70% slevy! Každý, kdo nakoupil zadarmo tak může získat zboží zdarma ještě výhodněji!

Dárek šesti milionů pro národ!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zatímco se lidé připravují na zdražování a vyšší daně, Alza.cz se rozhodla bojovat proti krizi a „blbé náladě“ zcela unikátní akcí Nakup zadarmo. Funguje to tak, že si objednáte zboží a tipnete si odpověď na jednoduchou otázku – a když váš tip bude patřit mezi stovku nejpřesnějších, dostanete od Alza.cz výherní šek na zboží v přesně té hodnotě, v jaké jste nakoupili. Alza.cz už rozdala přes šest milionů!

Až 70% slevy ve výprodeji!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako by to nestačilo, přináší Alza.cz další bombastickou akci – Maximální výprodej. V ní nabízí širokou škálu výprodejových produktů s obřími slevami – počítače, elektroniku, bílou techniku, ale i hračky a kosmetiku, všechno možné se slevami až 70%. Výprodejových produktů je ale pochopitelně jenom omezené množství, takže kdo dřív přijde, ten si vybere z největší nabídky výprodejových modelů a bude mít největší slevy!

Věřte, nevěřte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Taky takový výprodej nechápete? Ale oni ho opravdu dělají! Přesvědčte se sami na Alza.cz!

Další články

Načítám