Hlavní obsah
Článek

Značka Emporio Armani nabídla v sezóně léto 2013 skutečně celou plejádu skvělých střihů i barev plavkového zboží. Vše navíc můžete k dokonalosti doladit oblečením a módními doplňky EA7 a Emporio Armani – plážovými botami i plážovými taškami...

Na pláž? Jedině Emporio Armani!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka Emporio Armani nabídla v sezóně léto 2013 skutečně celou plejádu skvělých střihů i barev plavkového zboží. Vše navíc můžete k dokonalosti doladit oblečením a módními doplňky EA7 a Emporio Armani – plážovými botami i plážovými taškami. Plavky i doplňky v mnoha barevných provedeních můžete koupit v e-shopu obchodního módního domu DESSUE.cz. Z kolekce Emporio Armani, kterou módní dům DESSUE v této letní sezóně nabízí, si vyberete jednodílné i dvoudílné (poloviční) plavky. Jednodílné Emporio Armani plavky oceníte zejména při plavání. Mají dobře padnoucí střih, svůdně odhalená záda a mírně vykrojené kalhotky po stranách, takže žádný „de mode“ vysoko vykrojený střih, ale ani příliš extravagantní střih inspirovaný 50. léty. Pouze v nabídce módniho domu Dessue najdete značkové kolekce Beachwear léto 2013 od EA7, Emporio Armani, Desue, Roberto Lucca a také další sexy modely plavek v aktuálních módních střizích a barvách. Okouzlující kolekce plavek a plážového oblečení Emporio Armani z nabídky DESSUE.cz vám dodá šarm femme fatale. Doplňte svůj letní šatník o trendy kousky.

Plavky v letní nabídce pro muže jsou pestré a od renomovaných značek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sehnat značkové plavky z posledních kolekcí nebo plavky neotřelých střihů není vždy jednoduché. Zejména muži bojují s omezenou nabídkou sortimentu. Na pultech obchodů se opakují stále ty stejné nudné střihy a málo nápadité barvy. Nudu však určitě nenajdete v nabídce módního domu Dessue. Prostřednictvím on-line módního domu si můžete koupit modely plavek a letní módy od módních značek, jakými jsou EA7, Emporio Armani, John Galliano, Desue nebo nejžádanější Roberto Lucca.

Dámská kolekce plavek v kolekci módního domu Dessue září barvami!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky své oblíbenosti je pak mnohem širší sortiment polovičních plavek – bikin. Poloviční plavky si v obchodním domě Dessue můžete vybrat z více barev, ale také jeden a ten stejný model si máte možnost pořídit v různém provedení: s různým střihem podprsenky nebo s různými kalhotkami. Záleží na vás, v čem se na pláži cítíte nejlépe. Vše pak stačí k dokonalosti doladit plážovými doplňky a oblečením Emporio Armani. V nabídce Dessue najdete plážové boty na podpatku, kristusky, žabky, několik variant plážových tašek, plážové šaty, trendy šortky Roberto Lucca i značková trička, která skvěle doplní vaše značkové Emporio Armani plavky.

Okouzlete letos ve značkovém i na pláži! Na nové značkové oblečení a plavky je ten správný čas!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete být letos na pláži jedinečná nebo jedinečný? Nejspíš to chce jiné plavky nebo trendy beachwear! S „no name“ plavkami žádnou díru do světa neuděláte. Zaměřte se na známé módní značky. Bát se, že budou nad vaše finanční možnosti, se vůbec nemusíte. Pořídit si kvalitní značkové plavky a beachwear nezruinuje ani vás. Právě značkové oblečení, plavky či prádlo jsou mnohdy tou součásti šatníku, kterou si můžete pravidelně obohacovat o své oblíbené luxusní módní značky. Odhalte svoje přednosti a nechte letos v plavkách dokonale vyniknout křivky svého těla.

Internetový módní dům Dessue?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte-li něco neotřelého, ve značkové kvalitě, něco pro opravdové módní znalce, zkuste určitě kolekce luxusní spodní prádlo, plavky 2013 a trendy oblečení od prestižních italských, francouzských a amerických značek, které se k nám v posledních měsících poprvé dostávají díky společnosti DESIGNER-EUS, spol. s r. o. Ta provozuje internetový módní dům Dessue a je oficiálním výhradním prodejcem a dovozcem značek EA7, John Galliano, Emporio Armani, Just Cavalli, Desue, Gigo, Freegun – Paris a trendy Roberto Lucca pro region střední Evropy (Slovensko, Česká republika, Rakousko, Rumunsko, Polsko a Maďarsko). Za své peníze si zasloužíte ty nejnovější módní kolekce! Hledejte exkluzivní distributory a zastoupení značek, které vám umí nabídnout zaručeně pravé značkové zboží z aktuálních kolekcí za standardní ceny, do kterých se nepromítl pronájem drahých prostor v obchodních centrech ani dlouhý distribuční řetězec.

A to nejdůležitější na konec!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vše zboží je skladem s doručením do 48 hodin od objednání! Garance výměny nebo vrácení zboží! Díky celoevropskému působení a více než 100 000 spokojených zákazníků v 16 zemích Evropy jsme schopni vám vždy nabídnout bezkonkurenčně nejširší nabídku aktuálních limitovaných kolekcí top značek světa za skvělé ceny, to vše na jednom místě a z pohodlí domova. Budeme se těšit na vaši návštěvu. www.DESSUE.cz

Další články

Načítám