Hlavní obsah
Famous
Článek

Katie Holmes (45) není jediná, jíž rozvod prospěl. Po rozchodu s Tomem Cruisem (61) začala volně dýchat, zhubla a zkrásněla. Takový osud potkává mnoho mužů a žen, kteří se rozhodnou rozetnout pouta svazujícího vztahu. Ovšem podle magazínu Fitness tělo Katie Holmes teď vypadá nejlépe ze všech, která si v roce 2012 prošla rozchodem.

Katie se s Tomem rozešla po šesti letech manželství letos v červnu. Získala do své péče jejich společnou dceru Suri, s níž se odstěhovala na Manhattan. A od začátku léta do začátku zimy výrazně zkrásněla.

Přesně před rokem touto dobou se rozešla s manželem Russellem Brandem zpěvačka Katy Perry. O rozvod dvojice požádala na Silvestra 2011. Osmadvacetiletá Katy se zařadila za třiatřicetiletou herečku na druhé místo v žebříčku magazínu Fitness. Její postavě rozvod prospěl také.

Holmes se netají tím, že na své figuře hodně dře. Pravidelně navštěvuje hodiny spinningu a často také navštěvuje mezi celebritami oblíbenou posilovnu Soul Cycle.

Katie v polovině listopadu přiznala, že ke sportu a pohybu ji vychovala rodina. Otec kupříkladu nutí všechny členy svého rodu běhat i na Den díkuvzdání. „Před mnoha lety začal náš otec novou tradici, kdy všichni odcházíme do parku odběhnout závod. Běžíme tři míle (4,8 kilometru) a závod se jmenuje Krocaní poklus. Máme i cenu pro vítěze, ale tu jsem ještě nevyhrála. Ale je to zábava,“ prohlásila Katie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám