Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podprsenky a kalhotky patří mezi nejoblíbenější vánoční dárky. Jenže málokdo má čas ještě procházet obchody a na objednání z e-shopu už je pozdě. Nebo není?

Nebojte, dárečky ještě seženete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nakupovat spodní prádlo přes internet má bezesporu svoje výhody. Co ale dělat, kdy už je – jak se zdá – na objednání poněkud pozdě? Nemusíte si zoufat. Prádélko z oblíbeného internetového obchodu Astratex.cz si ještě pod stromeček nadělit můžete. A máme pro vás dokonce i variantu nákupu za pět minut dvanáct – respektive za pět minut ke stromečku. A to doslova.

Neváhejte. Dnešní objednávky do 15:00 doručí PPL do Štědrého dne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V Astratexu s balením zásilek zbytečně neotálejí – pokud si vyberete prádlo ještě dneska 20. prosince a odešlete objednávku do 15:00, buďte si jistí, že u vás v pátek nebo v sobotu s balíčkem zazvoní PPL. Pokud náhodou objednat do 15:00 už nestíháte, zvolte osobní odběr v Praze a vyzvedněte si balíčky v neděli 23. prosince.

Prádélko z e-shopu i na kamenné prodejně – do 23. prosince

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte ještě poslední adventní víkend cestu do centra Prahy? Využijte jej také k sehnání posledních dárečků. Vybrané krásné podprsenky, kalhotky, ale i župánky a zajímavé kousky erotického prádla z úžené nabídky Astratexu si totiž můžete zakoupit i bez objednání v kamenné prodejně ve Světozoru. V sobotu i v neděli mají otevřeno od 10:00 do 15:00 – nebuďte tedy smutní, pokud už je na objednání pozdě, a udělejte si výlet do vánoční Prahy.

Stejně nestíháte? Dárkové poukazy i na Štědrý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme pro vás řešení, i když je pro vás Praha daleko: Věnujte své drahé polovičce pod stromeček dárkový poukaz. Nejenže si bude moct vybrat prádlo podle svého gusta, ale poukazy objednáte i na Štědrý den. Přijde vám totiž do několika minut e-mailem. Poukazy v papírové podobě pak zakoupíte také ve Světozoru – v různých hodnotách.

A co když prádlo nesedne? Výměna až do 15. ledna!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokázali jsme zahnat i noční můru nákupů přes internet – špatnou velikost, nepadnoucí střih i nevhodně zvolenou barvu. Podprsenky a další prádlo totiž můžete vyměnit až do půlky ledna. Nebojte se tedy udělat svým blízkým radost spodním prádlem – je to sexy, praktické a na Astratexu absolutně bez starostí! Užijte si Vánoce na maximum.

Další články

Načítám