Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Usměvavé holčičky ve vaně patří k momentálně nejsledovanějšímu rodinnému klanu v českém šoubyznysu. Starší z nich se během jednoho roku stala obletovanou celebritou a vděčným soustem bulváru.

Mladší holčička už také pomalu začíná vystrkovat drápky a díky své protřelé matce dostala možnost zahrát si ve videoklipu s jedním českým hercem. Uhodli jste?

Řeč není o nikom jiném než o sestrách Štikových! Starší Ornella Štiková (31) je už pro čtenáře Super.cz notoricky známou postavou. Během jednoho roku se stihla stát milenkou Josefa Kokty, který byl v té době ženatý s moderátorkou Gábinou Partyšovou, a počít s ním potomka, jenž dostal hrdé jméno Quentin.

Navíc se jí podařilo donutit Koktu k rozvodu a nastěhovat se i se synem do jeho bytu. Aby toho nebylo málo, fušuje také do herectví - získala roli v jedné divadelní hře.

Dávat o sobě vědět začíná i mladší sestra Ornelly Charlotte. Poté, co se Ornella pohádala se svou matkou Monikou kvůli tomu, že prý chtěla vydělat peníze na její slávě, se Monika zaměřila na mladší Charlotte a zařídila pro ni účinkování ve videoklipu s hercem Romanem Skamene.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám