Hlavní obsah
Článek

Jaké dvě krásky si s sebou vezme na dovolenou na Sicílii, kde bude natáčet svůj nový videoklip Jsem dokonalej, se zpěvák Petr Pečený rozhodoval velmi dlouho. Dokonce si pozval další známé tváře, aby se staly součástí výběrové komise.

Herci Filip Blažek (50) a Miroslav Vladyka byli pozváním nadšení a dorazili do restaurace u střešovické vozovny tramvají, i když měli po celodenním natáčení nové detektivky. A jestli byl venku hic, tak vevnitř ještě větší. Sešlo se tam totiž dvacet fanynek, ze kterých Pečený s kolektivem vybírali.

Kromě mužů ale leader kapely Doctor P.P. pozval i jednu kolegyni, což by bylo možné nazvat nošením vody pod okap či sov do Athén. Herečka a zpěvačka Michaela Doubravová ale všem vyrazila dech, když dorazila v tak úsporném outfitu, že pánům přecházel zrak a přítomné slečny skřípaly zuby.

A když ještě Míša ve svých sporých kraťáscích a průsvitném topu předvedla dokonalý most, Pečený zauvažoval, zda by do klipu úplně ze všeho nejraději nevzal ji, i když už si v jednom z předchozích zahrála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám