Hlavní obsah
Článek

Modelka Ornella Štiková (31) se rozhodla, že o sobě dá zase pořádně vědět. Vstoupila na prkna, která znamenají svět, a to pořádně hlasitě! Ve hře Ošálené holki/y hraje v podvazcích, s liškou kolem krku a cigaretovou špičkou milenku staršího muže. Že by inspirace z reality? Super.cz navíc získal snímek, na kterém nasává šampáňo přímo z láhve. Ornello, vážně se takhle chová zodpovědná matka?

Divadelní představení, v němž Ornella podle některých skutečně exceluje, reaguje na realitu divadelnictví u nás. „Byla to moje divadelní premiéra. Hrála jsem múzu režiséra, který si vybíral hlavní hrdinku do svého muzikálu. Mělo to velký úspěch, a dokonce budou i reprízy. Ve hře je na podzim i Nová scéna Národního divadla. Ještě to není jisté. Když to ale nebude tam, tak jinde určitě,“ raduje se Štiková ze svého úspěchu.

A k pití z flašky dívka, která se nedávno zle pohádala se svou matkou, jen lakonicky dodává: „To bylo jen na oslavu premiéry!“ Ještě že už nekojí, jinak by byl asi Quentin pěkně překvapený tím, jakou chuť má jeho krmě…

Reklama

Další články

Načítám