Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová (52) chodí v poslední době velmi odvážně oblečená. V jejích výstřizích by se mohl leckdo utopit. A další model od návrhářky Blanky Matragi, který vynesla na společenskou párty, nebyl výjimkou.

"A to jsem to zkoušela nějak krotit, abyste zase nenapsali, že lákám chlapy," smála se Vendula na dotaz Super.cz, jaké to má zase krásné a velmi odvážné šaty. Tyhle navíc, díky krajce na tělovém podkladu, vzbuzují na první pohled dojem, že je pod nimi Vendula nahá.

Svobodová se na Glanc párty rozpovídala o vernisáži, kde byla den předtím. "Celá rodina jsme se sešli na vernisáži fotografií mé nevlastní dcery Jáji. Já jsem věděla, že fotí, ale myslela jsem, že portréty, kytičky a krajinky. A byla jsem docela překvapená, že všude byly jenom akty, většina ženských, jen dva mužské. Táta by na ni byl pyšný," vyprávěla Vendula, která se ovšem akty s nevlastní dcerou fotit nechystá, i když podle jejích šatů to vypadá, že by s tím neměla problém.

Reklama

Další články

Načítám