Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladičká bulvární hvězdička Ornella Štiková (31), která se proslavila tím, že otěhotněla s manželem Gábiny Partyšové Josefem Koktou, toho letos stihla opravdu hodně.

Na mediální zviditelnění blonďaté těhule mají vliv i různé perly, které vypouští ze svých úst. Prostořeká Ornella si často nebrala servítky a neváhala se ostře opřít i do zvučných jmen.

Na známé osobnosti, které letos urazila, se podívejte do naší fotogalerie.

Na to, že je Ornelle teprve devatenáct let, má hodně ostrý jazýček. Hodně sprostě se vyjádřila nejprve na adresu režiséra Jiřího Menzela, kterého označila za kre**na, protože měl údajně zneužít její nahé fotky pro svůj film Sukničkáři. Ornella sice svá slova zmírnila tím, že by Menzela nikdy takto neurazila, ale později nevybíravě promluvila také o dalších celebritách.

Třeba novopečený Český slavík Tomáš Klus (37) rozhodně nepatří k oblíbencům šikovné těhulky. Zpěvák, který vyprodává koncerty a jehož desky se drží na špičce prodejnosti, si prý hraje na Kryla a jeho ubohá hra na skromnost Ornellu moc zklamala. Později se Štiková na sociální síti vyjádřila v tom smyslu, že se jedná jen o její názor, za nímž si stojí a vychválila kontroverzního Daniela Landu (55).

Ornella se pustila do roztržky také s naším nejslavnějším hokejistou Jaromírem Jágrem (52). V bulváru ho označila za mamánka, jenž by si měl vzít za ženu vlastní matku, a řekla, že rozhodně není její typ, protože by si s ním nemohla povídat o smyslu života.

Jágra se ihned zastala jeho expřítelkyně Inna Puhajková (38), která upovídané blondýnce chtěla pořádně vyčinit, ale nakonec neměla jak.

„Nechci s tou chuděrou mluvit,“ odpálkovala Innu Ornella, do níž se aspoň pustil Jágr, který si rýpl do příjmení Štikové a označil ji za „Kaprovou“.

Spíše úsměvná je pak kritika kandidáta na prezidenta Jiřího Fischera, s nímž se Ornella jednou pyšně vyfotila. „Popíjet s ním podruhý by mě asi nebavilo, prej se snažil mít co nejlepší výraz do foťáku, no nevím, jestli se mu to podařilo,“ ušklíbla se Ornella.

Budoucí maminka se za své názory rozhodně nestydí a všem, kterým nejsou její výroky po chuti, vzkázala přes sociální síť: „Když se mě někdo zeptá na můj názor, tak to pro mě znamená, že ho řeknu, a ne, že budu každého chválit.“ Takže celebrity, třeste se!

Reklama

Další články

Načítám