Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tihle dva asi neznají nic jiného: buď se milují, nebo nenávidí! Řeč je o Sámerovi Issovi (38) a jeho dlouholeté kamarádce a prý i bývalé přítelkyni Pavlíně Dubné (37). Když o něm loni vnadná houslistka prohlásila, že má nezdravý životní styl a dopadá na dno, vypadalo to na nenávist až za hrob. Letos se ale zase spojili, odpustili si a vypadalo to, že všechny problémy jsou zažehnány. Jenže Pavlína nyní randí s novým mužem a to prý má být příčinou toho, proč má na ni Issa zase pifku!

„Sámerovi vadí, že se s Jirkou, mým novým přítelem, zná dva roky, a já s ním pak začala chodit. Od té doby s tím má problém. Vyhodil si nás i z přátel na Facebooku. Moje partnery on zkrátka nedává,“ svěřila se nám Dubná, která má se zpěvákem velmi komplikovaný vztah. „Barometrem našeho přátelství je jeho momentální stav. Když je na tom psychicky špatně, nechci u toho být. Začalo to tím, že jsem odmítla být s ním ve VIP Prostřeno a nemám čas na vystoupení s ním. Mám svou práci, takže nemůžu koncertovat, jak by si on přál. To mu taky vadí,“ říká Dubná.

Sámer její tvrzení odmítá s tím, že přišel o celý profil a neměl důvod ani ji, ani jejího kluka vyhazovat z přátel. „Všechno je v pohodě, já lidem přeju, ať se mají rádi a jsou šťastný. Možná spíš Pavlína nezvládá, že spolupracuju s Karolínou Krézlovou (nedávno spolu točili provokativní klip – pozn. red.). Ale jinak s ní komunikuju,“ dušuje se mladý umělec. Ten už ale v minulosti několikrát muže po boku své kamarádky nevydýchával a mluvil o nich jen v tom nejhorším.

„Sámer nemluví pravdu, z přátel si nás vykopnul pár týdnů předtím, než o ten profil přišel. Navíc Jirkovi napsal, že už není jeho kamarád, a navíc píše divné esemesky. On není zlý, ale některé věci nezvládá,“ dodala k tomu Dubná, která doufá, že se její dlouholeté přátelství s Issou zase časem urovná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám