Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderárotce Evě Decastelo (45) je do pláče. Její dvouměsíční dcera Zuzanka trpí vývojovou vadou kyčle a dokonce jí hrozí, že ji budou muset lékaři operovat. "Starší Michálek takové problémy naštěstí neměl, ale Zuzanka bohužel ano. Teď jí dáváme takový postroj, ve kterém se necítí vůbec dobře. Další variantou je, že ji doktoři připevní k nějakému prknu řemeny. A když nepomůže ani to, přijde na řadu operace," svěřila Super.cz.

Evu zdravotní stav miminka trápí a je bezradná. "Vůbec nevím, jak to bude. 9. června jdeme na další kontrolu a já doufám, že pomůže konzervativní léčba. Razantní zásah v podobě operace mi přijde u tak malého dítěte nebezpečný," bojí se Eva.

Jinak je ale Zuzanka krásné miminko a vypadá to, že roste do stejné podoby jako její starší bráška Michal. Toho média označují za nejkrásnější dítě českého šoubyznysu. "Hlavně aby byla zdravá," doufá Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám