Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuza Belohorcová (48) konečně potvrdila šťastnou novinku. Jak už Super.cz zjistil jako první, Belohorcová se s manželem těší na druhého potomka. Až nyní však moderátorka přestala mlžit.

"Nechtěli jsme to ještě říkat, ale když se to provalilo, tajit to nemá smysl. Jsem na konci třetího měsíce a jsme s manželem velmi šťastní," řekla Super.cz moderátorka.

"Salminka už potřebovala parťáka," usmívá se Zuza, která s manželem Vlastou má již dvouletou dceru Salmu, kterou vychovávají převážně v Americe. Druhý potomek bude mít americké občanství už od začátku.

"Zůstávám v Čechách do srpna, užijeme si tu léto a hlavně rodinu. Prarodiče si užijí vnučku a pak se vracíme na Floridu, kde budu i rodit. Vlasta odlétá kvůli práci již příští týden," dodala moderátorka na otevření nové restaurace Oxo. "Miami je náš nový domov, máme tam vlastní byt, přátele, práci. A milujeme to tam," uzavřela sexy moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám