Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenský choreograf Ján Ďurovčík (41) a herečka a zpěvačka Nela Pocisková (21) už údajně netvoří pár a nadcházející svátky stráví každý zvlášť.

Podle slovenských médií se Pocisková zamilovala do dlouholetého přítele herečky Zuzany Kanócz (32) rovněž herce Juraje Loje (28). Zuzana Kanócz, kterou si čeští diváci pamatují z filmu Román pro ženy, kde si střihla roli krásné redaktorky Laury, přitom teprve nedávno potratila.

Pocisková a Juraj Loj se měli sblížit na natáčení seriálu pro televizi Markíza, kde vytvářejí ústřední postavy. Tuto informaci však odmítli jakkoli komentovat.

Ďurovčík a Pocisková se seznámili na castingu k muzikálu Neberte nám princeznú na bratislavské Nové scéně. Mladičká, tehdy jen patnáctiletá Pocisková, známého choreografa okouzlila natolik, že jí několik let pomáhal nastartovat její kariéru.

„Přišla na konkurz, zazpívala a bylo to. Je to něco mezi nebem a zemí, já jsem to v Nele cítil,“ uvedl tehdy Ďurovčík. Postupně se sblížili a vytvořili nový milenecký pár v showbyznysu. Jejich vztah odolal i tříměsíčnímu odloučení, když se Pocisková ve Spojených státech zdokonalovala v angličtině.

Reklama

Další články

Načítám