Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) si vybrala pořádně sexy vizážistku a kadeřnici. S půvabnou Lenkou Šourkovou spolupracuje již pěknou řádku let. Lenka má na triku všechny proměny Lucie. A sama je neskutečná kočka a z fleku by místo se štětci mohla chodit sama po módních molech.

Má krásnou tvář i úchvatnou postavu. Kdo by řekl, že tahle kráska není úspěšnou modelkou, ale raději řádí na modelkách a celebritách s líčidly a kartáčem na vlasy. Lenka se ve svém povolání našla, a dokonce sklízí i neuvěřitelné úspěchy.

"Od té doby, co dělá Lucku, všichni říkají, jak zženštěla a je z ní kočka. Lucka už nenosí na hlavě divného ježka, ale je z ní sexy dlouhovlasá blondýnka," tvrdí specialisté na krásu. Lenka Šourková jako kadeřnice dokonce letos vyhrála nejprestižnější českou kadeřnickou soutěž Aichi.

A pánové pozor. Tahle kráska je nezadaná. Podívejte se v naší fotogalerii, jaká kočička líčí naši druhou nejpopulárnější zpěvačku letošního roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám