Hlavní obsah
Článek

Rihanna (36) se po rozchodu s Chrisem Brownem (23) stále nemůže vzpamatovat. Zatímco on se vrátil k modelce Karrueche Tran, ona se nemůže pohnout dál a pořád se k němu upíná. Pomoci by jí měla psychoterapie, kterou hodlá podstoupit. Díky ní se má vyrovnat s rozchodem a posunout se v životě dál.

Pětadvacetileté hvězdě se zalíbil dvanáctistupňový program, který kopíruje terapie pro závislé na alkoholu a drogách. Ona je totiž na Brownovi evidentně závislá a odborníci z kliniky Ranch v Tennessee jí prý umějí pomoci.

„Rihanna je stále zamilovaná do Chrise. Už je jím doslova posedlá, a ačkoli jí řekl, že je po všem, nemůže na něj přestat myslet. Poté, co to probrala všechno s psychoterapeutem, zvažuje teď Rihanna dvanáctistupňový program, během něhož se zbaví všech svých démonů,“ píše britský magazín Grazia.

Léčebný program pro ženy závislé na lásce a sexu na klinice Ranch pomáhá klientkám nejen zbavit se problematických partnerů a přestat na nich být závislé, ale také je učí, jak se „problémovým, závislým, násilnickým a jinak emocionálně nevhodným partnerům“ vyhýbat.

Rihanna randila s Brownem tři roky, v únoru 2009 ji brutálně zmlátil a do ledna letošního roku měli pauzu. Jenže od počátku jejich druhého pokusu to skřípalo a brzy se znovu rozešli. Během pauzy Chris randil s návrhářkou Karrueche Tran, k níž se teď vrátil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám