Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem a půl jsme byli u toho, když Petr Čadek za podpory stavební firmy budoval svou vysněnou taneční školu. Když jsme se dozvěděli, že by snad měl podnik v půlce prosince otevřít, kroutili jsme jen hlavou. A světe div se, on to dokázal.

Tančírnu bude moci navštěvovat veškerá veřejnost a jelikož majitel Čadek už řadu let funguje jako choreograf ve StarDance, budou sem docházet také známé tváře. Mezi prominentní tanečníky, kteří to budou na zbrusu novém tanečním parketu roztáčet, budou patřit například Tereza Kostková nebo Oldřich Navrátil a Martin Procházka s manželkami.

„Moc si toho vážím, že zrovna tihle dva chlapi se mnou budou mít kurz," říká Petr Čadek.

Své lekce si vybrala už i jeho manželka. Tu zaujalo flamenco a moderní verze latinsko-amerických tanců. „Upřímně se na to těším. Pro mě je tanec jeden z nejpříjemnějších pohybů, který vůbec existuje. Myslím, že to na mně bylo vidět ve StarDance, kde jsem tančila," říká Čvančarová.

Reklama

Další články

Načítám